A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Állampapír

Ügyfeleinknek lehetőségük van arra, hogy egy meghatározott összeg fölött közvetlenül az állampapír kibocsátási aukciók során vásároljanak államkötvényeket. Az államkötvény vásárlás a piacon elérhető legbiztonságosabb befektetési forma. Fektessen a 3 és 5 éves futamidővel kibocsátásra kerülő Prémium Magyar Államkötvénybe, amely a kockázatkerülő befektetők kedvenc terméke. Prémium Magyar Állampapír vásárlása belföldi és külföldi magánszemélyek számára lehetséges.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

CFD Treasury termékek

Az NHB Trader alkalmazáson keresztül több mint 60 Treasury CFD termékkel van lehetősége kereskedni. Válogasson pénzpiaci termékek és államkötvények közül. Kereskedési platformunkon megtalálja Kanada, Japán, Németország, Franciaország, Olaszország és az Egyesült Államok által kibocsátott államkötvényeket, valamint a meghatározó kamat jellegű termékeket is, mint a fed funds 30 day. A CFD kötvényekkel való kereskedés legnagyobb előnye is a származtatott termékekkel történő kereskedésre vezethető vissza. Nem szükséges egy pozíció teljes összegét rendelkezésre bocsátanunk a pozíciónyitás során, hanem tőkeáttét segítségével diverzifikálhatjuk portfoliónkat és kisebb mennyiségű tőkével is nyithatunk több, nagyobb méretű pozíciót. Továbbá a CFD kereskedésnek köszönhetően könnyedén zárhatjuk pozíciónkat és kereshetünk egy másik befektetési alternatívát. A kötvény CFD termékek az államkötvények határidős árfolyamát követik, tehát, csakúgy, mint az eredeti kötvények, lejárattal is rendelkeznek. Önnek, mint befektetőnek, lehetősége van a kötvény CFD kereskedésen belül, jóval alacsonyabb költségekkel, a kötvény határidős árfolyamára spekulálni.

allampapir ikon

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498