A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Árupiac

Az NHB Trader-en keresztül több, mint 100 tőzsdén kereskedett árucikkből választhat. A platform segítségével betekinthet az árutőzsde, az olajtőzsde valamint az arany tőzsde világába is.

Az ügylet során nem kell attól tartania, hogy tárolási vagy szállítási költség merülhet fel, mivel ezek az ügyletek a Contract For Difference (CFD) kategóriába esnek, tehát Ön csupán a mögöttes termék árfolyamának mozgására spekulál és nem szerez tulajdont a termék felett az ügyletkötés során.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

Miért is érdemes a „Commodity” szekció termékeivel kereskedni?

Válasszon terméket az alábbi kategóriákból és kezdje el a kereskedést: Nemesfémek, Energia, Mezőgazdaság, Ipari fémek, Állatállomány.

Cash termékek

Az árupiaci CFD többsége csak határidős (futures) formában érhető el, viszont a rendszeren egy egyszerűbb, úgynevezett cash formában is kereskedhetnek a felhasználók, amelynek a lényege, hogy lejárat nélküli termékek. A cash típusú termékek árfolyama ugyanis a mögöttes határidős piac lejárati szerkezetéből számolódik.

Futures termékek

A futures formátum esetében, a felhasználó kiválaszthatja, hogy a termék kifutásakor az ügylet záródjon és elszámolódjon vagy automatikusan továbbgörgetődjön a következő lejáratra. Utóbbi esetében a rendszer a pozícióhoz csatolt megbízásokat is arányosan módosítja. Automatikus továbbgörgetés esetében a rendszer a spread felét számítja csak fel.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498