A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Devizapiac

Lehetősége nyílik az NHB Trader platformon keresztül devizakereskedésre is. Több mint 300 devizapár közül válogathat és választhatja ki az Ön számára megfelelő terméket. Kereskedése során rendeljen Stop Loss illetve Take Profit megbízásokat is az ügylethez kockázatának csökkentése érdekében.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

A valuta befektetés jelenleg is a legnépszerűbb kereskedési forma. A világ tőzsdéinek forgalmának többszörösét teszi ki jelenleg a devizapárokkal való kereskedés. Az NHB Trader platformján az összes kereskedési stratégiának megfelelő chartot és kiegészítő indikátort megtalálja, így a szoftver segítségével kereskedhet napon belül és napon túl is.

A platform lehetőséget nyújt ügyfeleink számára, hogy az alaptőkéjük mértékénél jóval nagyobb értékű pozíciót nyissanak a devizapiacon. Így már az apróbb mozgásokból is tudnak jelentősebb mértékű profitot realizálni. A tőkeáttétel főleg a devizapárokkal való kereskedés esetén tud nagy segítséget jelenteni, hiszen ezeket a pozíciókat hamar zárják, ezért főleg az apróbb mértékű mozgásoktól várját a hasznot, amelyet ezáltal tudjak növelni.

A tőkeáttétel hasznos lehet még az alacsony volatilitás ellen is. Mivel a kis mértékű árfolyam kilengések a short és a long pozíciókra is negatívan hatnak, érdemes tőkeáttételes kereskedést alkalmazni a kevésbé volatilis piacokon, hiszen ilyen esetekben már egy kisebb elmozdulás is nagyobb mértékű nyereséget jelenthet. Úgy is mondhatjuk, hogy a tőkeáttétel egy kis eszköz arra, hogy egy nagy eszközt mozgassunk azáltal, hogy csupán egy keveset birtoklunk belőle. Kisebb tőkével egy kevésbé volatilis piacon, egy éves szinten 10 százalékos mozgást is nehéz elérni, azonban egy nagyobb pozícióval már a napi szintű 10 százalék is elérhető.

A nagy mértékű, kedvezőtlen árfolyam mozgásokkal szemben lehetséges STOP megbízások létrehozása, így a rendszer automatikusan lezárja a pozícióját mielőtt Ön szignifikáns veszteséget szenvedne el. A rendszeren lehetőség van arra, hogy az egyes pozíciókhoz automatikusan kerüljön egy kockázatcsökkentő stop megbízás. Egy minimumdíj ellenében lehetőség van Garantált STOP megbízásra is, ilyenkor az NHB Trader garantálja, hogy a STOP megbízás az Ön által megadott árfolyamon fog teljesülni.

Az NHB Trader-en több más platformmal ellentétben gyakorlatilag nincs legkisebb megnyitható pozíció.

devizapiac ikon

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
{{tname}}
{{termekek.termek}} {{termekek.celspread}}
{{tend}}
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498