A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Garantált stop

Elsősorban index-, deviza-, és árupiaci kereskedés esetén szükséges nagy figyelmet fordítanunk a hirtelen és nagy mértékű árfolyamkilengések kockázatának megfelelő kezelésére. Tapasztalt kereskedők számtalanszor találkozhattak már a fentebb említett események valamelyikével a különböző piacokon.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

Az NHB Trader platformján Ügyfeleinknek lehetősége van Garantált Stop Loss Megbízást létrehozni, melynek köszönhetően az adott megbízás garantáltan létrejön az előre megadott árfolyamon, ezáltal a befektetők számára védelmet nyújt a piaci gap-ek és slippage-k ellen.

A Garantált Stop Megbízás elhelyezése alig különbözik az egyszerű Stop Megbízás leadásától, Ügyfeleinknek csupán azt szükséges fejben tartania, hogy az ilyen típusú megbízások leadása csakis kizárólag az adott termék aktív kereskedési óráiban lehetséges.

Az NHB Trader alkalmazáson belül kereskedett CFD termékek többségére van lehetősége leadnia Garantált Stop megbízást. A díjnyertes platform számos előnye közül ezt a szolgáltatást tartjuk az egyik legfontosabbnak Ügyfeleink kockázatának szempontjából, hiszen - mint már említettük – ebben az esetben Ügyfeleink már az ügylet megkötésekor száz százalékig biztosak lehetnek az aktuális pozíció maximális kockázatával kapcsolatban.

A Garantált Stop Loss Megbízás legfőbb előnyei az NHB Trader kereskedési rendszeren belül:

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498