A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Index

Amennyiben nincs ideje egy-egy adott vállalatra vagy tőzsdei árucikkre fókuszálnia a részvényindexekkel való kereskedést Önnek találták ki. Az NHB Trader platformján több mint 80 részvényindex közül válogathat.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

Az NHB Trader alkalmazás segítségével kereskedhet számos részvény indexszel. Amennyiben például úgy gondolja, hogy a londoni értéktőzsde indexe esést fog produkálni vegyen fel short pozíciót a UK 100-Cash termékre vonatkozóan. Továbbá nem is szükséges a teljes pozíció fedezetigényét az ügyletbe bevonni, hiszen tőkeáttét segítségével is megnyithatja azt.

Az Index CFD-vel való kereskedéssel kapcsolatban több érvet is fel tudunk sorakoztatni. Amennyiben részt kíván venni a világ kereskedelmében és aktívan olvassa a gazdasági élet eseményeit, a részvényindexekkel történő kereskedés az ideális választás, mivel ezek az események a főbb befolyásolói az indexchartok alakulásának.

Másik pozitívum, amiért nagy népszerűségnek örvendenek az index CFD-k, hogy nem vehet fel nullát az értékük. Mivel az indexek az adott piacon működő vállalatok teljesítményét (árfolyamát) foglalják magukba, ehhez arra lenne szükség, hogy az index összes eleme egyszerre mutasson nullával egyenértékű teljesítményt.

Az index CFD-k piaca a nap 24 órájában nyitva tart ezért nem fordulhatnak elő, olyan mértékű gap-ek, amelyek a részvénypiacon találhatóak. Mivel az index a benne található árfolyamok - általában - súlyozott átlagát mutatja, ezért nagy mennyiségű részvényárfolyamnak kellene hirtelen esést produkálnia ahhoz, hogy az index értéke azonnal lecsökkenjen. Láthatjuk, hogy jóval kisebb egy index volatilitása egy részvényhez képest, amely jelentősen csökkenti a magában hordozott kockázatát ennek a tőzsdei terméknek.

Továbbá talán a legfontosabb előnye az index CFD-nek, hogy annak ellenére, hogy technikailag csupán egy termékbe invesztál, mégis diverzifikál, hiszen egy teljes piac teljesítményére köti meg az ügyletet.

NHB Trader segítségével ügyfeleinknek lehetősége nyílik kereskedni fejlődő és fejlett piacok indexeivel egyaránt. Országonként több részvényindexet is biztosítunk, melyekre szabadon lehet eladási és vételi ügyletet is egyaránt kötni. Csak Németországra vonatkozóan például 10 részvényindex található rendszerünkben.

Amerikai indexekből is széles választékot kínálunk: US 30, US NDAQ100, US SPX 500 és ezen indexek határidős változatai is megtalálhatóak rendszerünkben. A fentebb említett indexek a Dow Jones Industrial Average, a NASDAQ100 és az S&P500 CFD változatai, tehát a kereskedés során az összes CFD termékkel járó előnyt biztosítják ügyfeleink számára.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
{{tname}}
{{termekek.termek}} {{termekek.celspread}}
{{tend}}
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498