A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Kriptovaluták

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kryptovaluták. Az NHB Trader-en keresztül Önnek lehetősége van Bitcoin vásárlásra is. A Bitcoin befektetés mellett egy másik népszerű kryptovaluta, az Ethereum is kereskedhető rendszerünkben.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

A kryptovaluták nem tartoznak a klasszikus tőzsdei árucikkek kategóriájába, viszont egyre nagyobb teret nyernek. Napjainkban már több mint 2000 kryptovaluta áll a befektetők rendelkezésére. A platformon CFD formájában van lehetőség kryptovalutákkal való kereskedésre, tehát Ügyfeleinknek módjában áll, hogy a teljes pozíció nyitásának költségét minimalizálják tőkeáttétel segítségével. Ez a lehetőség különösen a magas árfolyamú Bitcoin esetében tud hasznos lenni, mivel a termék igen népszerű a tőzsdei kereskedők körében magas volatilitása miatt és sokan csupán az anyagi korlátok miatt nem kötnek ügyletet a termékre vonatkozóan.

További előnye a kryptovaluták piacának, hogy a nap huszonnégy órájában nyitva tartanak így bármikor kereskedhetünk velük és nem fordulhatnak elő olyan mértékű „gap”-ek, mint például a részvénypiacokon.

Mióta tőzsdén kereskedhető termékké vált, a Bitcoin rengeteg akadályt legyőzött. Az árfolyamokból látható, hogy a nehézségek ellenére mindig versenyben tudott maradni abban a pénzügyi környezetben is, ahol olyan kihívói akadtak, mint az arany, ezüst, dollár és a többi népszerű instrumentum. Ez azért volt lehetséges a termék számára, mert a befektetők látták benne a potenciált, hogy a következő évtized egyik meghatározó terméke legyen. Egyre inkább elfogadottabb a kryptovaluták jelenléte és ezáltal egyre több helyen fogadják el fizetőeszközként vagy fizetési alternatívaként.

A már említett volatilitás kapcsán érdemes kitérnünk az árfolyam alakulására. Láthatjuk, hogy nem egy tőzsdei buborékkal állunk szemben, mivel a kezdeti oldalazó mozgás után elkezdett tartósan emelkedni, hogy elérje 2017-es csúcspontját. A csúcspont után természetesen esett az árfolyam, de nem a kezdeti alacsony árfolyamra, hanem az emelkedés előtti 6-7 ezer dollár környékére és azóta is stabilan tartja a szintet kisebb kilengésekkel. Láthatjuk, hogy egy volatilis, de piaci értékét stabilan tartó termékről beszélünk, amely továbbra is élvezi a befektetők bizalmát és az árfolyammozgásának köszönhetően kiválóan alkalmas a rövid távú, valamint a buy-and-hold kereskedésre.

A rövid távú kereskedés kapcsán emelnénk ki az NHB Bank által kínált Bitcoin CFD kereskedés lehetőségét, mely kiválóan alkalmas ennek a stratégiának a megvalósítására. Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az NHB Traderen keresztül a Bitcoin és Ethereum termékekre vonatkozóan CFD ügyletek kötése lehetséges. Ez azt jelenti, hogy Ön nem magát a terméket vásárolja meg, csupán ügyletet köt a termék árfolyamára vonatkozóan.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
{{tname}}
{{termekek.termek}} {{termekek.celspread}}
{{tend}}
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498