A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Negatív számlavédelem

Az esetenként extrém mértékű volatilitást produkáló deviza- és indexpiacokon a tőkeáttételes CFD kereskedés következményeként előfordulhat, hogy az ügyfél számláján negatív egyenleg keletkezik. Ilyen esetben az eredetileg befektetett tőkét meghaladó veszteség, tehát további fizetési kötelezettség keletkezhet az Ügyfél számláján, amely az eredetileg befektetett összeg többszörösét is meghaladhatja.

Ingyenes próba

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

Az NHB Trader platform az ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében biztosítja nem szakmai ügyfelei számára a negatív számlavédelem szolgáltatást, így Ügyfeleink számára nem keletkezhet az számlán lévő összeget meghaladó tartozás.

Tőkeáttételes kereskedés során a befektető az aktuális pozíciójának csupán egy részét fedezi saját tőkéből. Ebben az esetben a pozíció költségének nagy részét a brókercég finanszírozza. A tőkeáttétel mértékétől függően alakul a kereskedő nyersége/vesztesége attól függően, hogy kedvezően hat-e számára az árfolyam elmozdulása. Tehát egy 1:100 arányú tőkeáttételes pozíció esetében a kedvezőtlen árfolyammozgás a veszteséget százszorosára növeli és amennyiben ez az összeg meghaladja a kereskedő számlaegyenlegét további fizetési kötelezettsége keletkezik. Az NHB Trader biztosítja felhasználói számára a Negatív Számlavédelem szolgáltatást, tehát a fentebb említett szituáció esetén nem keletkezhet fizetési kötelezettsége Ügyfeleinknek.

A Garantált Stop Loss és a Negatív Számlavédelem segítségével Ügyfeleinknek nem kell tartaniuk a tőkeáttételes CFD-kereskedés során előforduló legnagyobb veszélyektől, hiszen a fentebb említett két funkció tökéletes védelmet nyújt a piacokon előforduló „gap”-ek és extrém árfolyamkilengések ellen.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498