A tőkeáttételes kereskedés során fennáll a teljes tőkevesztés, illetve a befektetett tőkét meghaladó veszteségek lehetősége is.

clear

Számlanyitás

Nyissa meg értékpapírszámláját az NHB Növekedési Hitelbank Zrt. bármely bankfiókjában és kezdje meg a kereskedést a tőzsdei instrumentumok széles skáláján. Amennyiben az Ön számára még új a tőzsde világa, bankunknál lehetősége van megismerni a tőzsdén kereskedett termékek számos csoportját. Kereskedési stílusának és kockázatvállalásának megfelelően tapasztalt tanácsadóink segítségével összeállíthatja személyre szabott portfólióját, melynek kezelésében is számíthat támogatásunkra. Ne kockáztasson kisebb cégekkel, tudja befektetését biztonságban a stabil magyar banki háttérnek köszönhetően.

Ingyenes próba

Hogyan tudok számlát nyitni?

NHB Trader használatához egy úgynevezett ügyfél és értékpapírszámla nyitására van szükség. Az NHB Bank országos hálózatának bármely fiókjában személyesen nyithatja meg a számláját.
https://www.nhbbank.hu/kapcsolat
A számlanyitáshoz kérjük hozza magával a következő iratokat: (Magánszemély esetén) személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform

Mi a különbség a banki folyószámla és az értékpapírszámla (hivatalosan ügyfél és értékpapírszámla) között?

A banki folyószámla kizárólag pénzforgalom nyilvántartására, az úgynevezett ügyfél és értékpapírszámla értékpapír és ahhoz tartozó pénzmozgások nyilvántartására szolgál.
Az NHB Trader használatához úgynevezett ügyfél és értékpapírszámla nyitása szükséges, amely elsősorban tőzsdei és tőzsdén kívüli termékek kereskedésére szolgál. A Bank ettől elkülönített folyószámla vezetést is kínál az ügyfelek számára, amely elsősorban pénzforgalmi célt szolgál.
Amennyiben ügyfelünk már rendelkezik értékpapírszámlával az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.-nél, vagy a bankszámla megnyitásával egy időben vállalja az értékpapírszámla megnyitását, abban az esetben Investment számlacsomagunk számlavezetési díja egy évig 0,-Ft. (A kedvezmény kizárólag a HUF számlára vonatkozik)

Milyen költségekkel jár a számlanyitás?

A számlanyitás ingyenes és nincs minimum befizetéshez kötve.

Hogyan vehetem igénybe a személyes tanácsadói szolgáltatást?

Amennyiben online szeretne magának kereskedni befektetési tanácsadó segítségével, úgy számlanyitáskor kérje az online services csomagot. Ebben az esetben a tanácsadó rendszeresen
Természetesen, amennyiben nem tartja szükségesnek a kereskedéshez kollégánk segítségét, klasszikus online csomagot is választhat.

Hogyan tudom a máshol vezetett értékpapír számlámról az értékpapírjaimat transzferálni a NHB Bankhoz?

Amennyiben más befektetési szolgáltatótól kíván az NHB Bank Zrt.-hez értékpapírt transzferálni, úgy az értékpapír transzfer indításakor a 0035M számú KELER számot adja meg az ügyintézőnek.

Tartós befektetési számlán is kereskedhetek az NHB Trader online felületén?

Természetesen, amennyiben már meglévő TBSZ számláját transzferálná át Bankunkhoz, kérjük jelezze a számlanyitáskor az ügyintézőnél.

Milyen platformokon működik az online kereskedés?

A rendszer minden elterjed operációs rendszeren és platformon működik. Az asztali verzió html5 alapú rendszer, így mind Windows, mind Mac OS rendszereken is fut. A mobil alkalmazás iOs és Android telefonokon és táblagépeken is használható.

Tartós befektetési számlán is kereskedhetek az NHB Trader felületén?

Természetesen, amennyiben már meglévő TBSZ számláját transzferálná át Bankunkhoz, kérjük jelezze a számlanyitáskor az ügyintézőnél.

Az NHB Bank számára kiemelt szempont az ügyfelek biztonsága, kereskedési platformját az angol felügyelet ellenőrzi. Ne kockáztasson off-shore vagy kisebb brókercégekkel, a magyar banki háttérrel biztonságban tudhatja kereskedési számláját.

Miért NHB Trader?

Biztonságos magyar bank háttér
Alacsony kereskedési költségek
Széles termékválaszték
Privát tanácsadói támogatás
Fejlett kereskedési platform
trader ikon kicsi © 2018 NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.
NHB főoldal
Investor by NHBRészvényes platformunk hamarosan
Jogi nyilatkozat Impresszum

Cím

1054 Budapest Akadémia utca 7-9.

Email

traderdemo@nhbbank.hu

Telefon

+36 1 429 9498